1. Inmatning
2. Kontroll
3. Betala

Jag anmäler mig till Pingst Ledare 22 Jönköping

Under ledardagen kommer fika att serveras på för- och eftermiddag samt lunch. Ange nedan om du har behov av specialkost.

Anmälan är bindande om deltagare inte avregistrerar sig före den 29 okober. Ingen återbetalning görs av betald avgift, men får du förhinder kan du överlåta din plats till någon annan.

Konferensen kommer att dokumenteras med både rörliga bilder, stillbilder och ljudupptagningar. Genom att godkänna detta avtal har du gett Pingst ditt personliga tillstånd att använda och publicera detta material efter egna beslut utan att informera dig som deltagare.

Min anmälan till Pingst ledare i Jönköping är också en anmälan till kortkursen som genomförs inom Pingst Ledares ordinarie program av June folkhögskola. Kortkursen genom June folkhögskola är kostnadsfri.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnar i samband med anmälningen kommer att användas av Pingst FFS och June folkhögskola för att kunna administrera och genomföra arrangemanget. Läs mer om Pingst www.pingst.se/integritetspolicy/.

 
Priser

Avgiften är 350 kr och för dig under 25 år 150 kr. From 31 oktober höjs avgiften till 450 kr och för dig under 25 år 250 kr.

Sista anmälningsdag

Sista anmälningsdag är 6 november. Anmälan kan dock stängas tidigare om vårt tak för deltagarantal uppnås.

Betaling

Betalningen sker via bankgiro, i sista steget får du exakt information om hur detta går till. Betalning ska göras senast den 3 november 2022.

Vid problem

Kontakta info@konferenspasset.se

e